Kültür Sarayı'nda Çalışmalar Son Hız

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin Akbayır mahallesinde 9 bin metrekare alan üzerine yaptırılacak olan Kültür Sarayı projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Kültür Sarayı'nda Çalışmalar Son Hız
Giriş: 01.04.2016
Paylaş:

Daha yaşanabilir bir Karaköprü yaratmak ve örnek projelerle ilçe halkının hayatını kolaylaştırıcı hizmetler üretmek isteyen Karaköprü Belediyesi Kültür Sarayı projesini hayata geçirdi. İlçenin Akbayır ve Doğukent mahalleleri arasında bulunan 9 bin m2’lik alana inşa edilecek olan kültür sarayında çalışmalar son sürat devam ediyor.

BAŞKAN BAYDİLLİ: “PROJE 15 AYDA BİTİRİLECEK”

“Gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz” diyen Başkan Baydilli, “Ak Parti’nin AK belediyeleri olarak daha yaşanabilir bir Karaköprü yaratmak ve örnek projelerle ilçe halkının hayatını kolaylaştırıcı hizmetler üretmek için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. İlçemizin Akbayır mahallesinde 9 bin m2 alan üzerine inşaa edeceğimiz kültür sarayımız hem Şanlıurfa’mızda hem da ilçemizde önemli bir eksikliği gidereceğini düşünüyorum. Kültür sarayı projemiz yaklaşık 15 ay gibi kısa bir sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmay amaçlıyoruz. Ben kültür sarayı mızın öncelikle; ilçemize, Şanlıurfa’mıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. 

9000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek olan ve ilçede büyük bir eksikliği gidereceği düşünülen Kültür Sarayı projesinde;“1300 M2 düğün salonu, 385 m2 çok amaçlı salon, 200 m2 sergi salonu, 600 m2 yemek salonu,
200 m2 VİP yemek salonu, prova salonları, seminer salonu, 470 kişilik konferans salonu, 480 m2 fuaye alanı, 200 m2 meclis salonu, idari ve sanatçı hazırlık odaları, kapalı ve açık otopark alanları, Atölyeler” bulunuyor.